Kynologisch Advies
Voor meer plezier met een hond

Workshop E.H.B.O.

Met enige regelmatig geef ik  E.H.B.O. voor honden op hondenscholen en rasverenigingen. Er zijn diverse mogelijkheden:

  • Een E.H.B.O. workshop van 3,5 tot 4 uur. Hierbij gaan we in op alle E.H.B.O. handelingen, seizoensgebonden problemen en verbandles. Inbegrepen bij deze workshop zijn een handleiding voor E.H.B.O. bij honden en een certificaat van deelname. Voor deze workshop is een binnen locatie nodig waar ook honden mogen komen.
    Deze workshop is door de Raad van Beheer geaccrediteerd met 10 punten in de categorie B, waardoor deze workshop uitermate geschikt is voor Kynologisch instructeurs.
  • Een E.H.B.O. lezing van 2 uur. Hierbij gaan we in op alle E.H.B.O. handelingen, seizoensgebonden problemen. Ook voor deze lezing is een binnen locatie nodig waar honden mogen komen.

Voor het laten zien en voelen van de E.H.B.O. handelingen en de verbandles neem ik 2 lotus slachtoffers mee die hieraan gewent zijn. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er voor de verbandles meer sociale honden nodig, die niet gauw onder de indruk zijn.

Bij voldoende belangstelling (minimaal 8 personen) is het mogelijk een workshop te organiseren op een eigen locatie of op mijn locatie in Utrecht.

Wil je meer informatie over de workshop of de lezing of wil je een workshop organiseren voor je cursisten, neem dan contact met me op via het contactformulier.